Despre Simple Different

Despre Simple Different

Meniul

Ce spun oamenii despre SimDif?

Recenzii profesionale:

2021 - https://www.apkmonk.com/posts/simdif-website-builder-app-review/

Având în vedere toate funcțiile pe care le oferă în versiunea gratuită, această aplicație primește un solid 9 din 10. Cea mai bună parte a acestei aplicații este că vă puteți construi/modifica site-urile web de pe mai multe dispozitive fără a fi nevoie să începeți de la zero de fiecare dată când săriți. pe un dispozitiv nou. Vă recomandăm să încercați această aplicație dacă doriți să construiți un site web.”

2019 - https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

„În general, Website Builder pentru Android este o aplicație extrem de bine concepută, care oferă domenii cheie care contează cel mai mult: ușurință în utilizare, flexibilitate, capacitate și extensibilitate”

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

„Aplicația a primit o acceptare pozitivă în rândul utilizatorilor de Android cu mărturii de la fani. Ușurința de utilizare și simplitatea aplicației au câștigat mai multe descărcări și utilizare. Faptul că nu trebuie să angajați o altă persoană pentru a construi un site web pentru dvs. afacerea este visul majorității proprietarilor de afaceri, iar constructorul de site-uri SimDif a făcut visul să devină realitate”

2015 - https://web-builder-app.com/

„În mod evident, SimDif s-a gândit foarte atent la modul în care site-urile web create de utilizatorii lor vor performa de fapt, atât pentru vizitatorii site-ului web, cât și pentru rezultatele motoarelor de căutare. În general, combinația dintre ușurința de utilizare și consistența capacităților sale de a crea site-uri web pe Android, iPhone, iPad și desktopul sunt de neegalat.”

Evaluările și recenziile utilizatorilor din magazinul Google Play:

Stefanie Bollmann

21 noiembrie 2018 - ★★★★★

„M-am uitat în diverse aplicații pentru crearea de site-uri web înainte de a alege să folosesc SimDif și nu am regretat niciodată alegerea mea. Este cel mai bun: ușor de gestionat și actualizat site-ul de pe toate dispozitivele și de a publica într-o clipă. Când nu am putut rezolva singur lucrurile. Am primit ajutor rapid de la o echipă amabilă de servicii pentru clienți. Recomand 100%"

Clive Cooper

19 noiembrie 2018 - ★★★★★

„Având în vedere această aplicație un test drive corect, foarte impresionant. Face exact ceea ce mă așteptam și o face bine. O aplicație foarte intuitivă. Mă văd că merg pentru versiunea pro în cele din urmă, dar deocamdată, versiunea gratuită este în regulă. Ei bine dezvoltatori terminați.”

Danoz Directo

3 noiembrie 2018 - ★★★★★

„Excepțional, ușor de utilizat, precum și cu funcții gratuite, dar voi opta pentru o versiune pro deoarece sunt impresionat.”

Moomin74

28 octombrie 2018 - ★★★★★

„Genitor de site-uri web și aplicație de găzduire excelentă. Este foarte convenabil să poți gestiona totul dintr-o singură aplicație.”

Chidi Edward Nnaji

1 octombrie 2018 - ★★★★★

„SimDif este una dintre cele mai simple moduri de a construi orice tip de site web. Chiar și un începător poate folosi SimDif.”

Simple Different

Compania

Simple Different Co. LTD a fost fondată în 2009. Este o companie autofinanțată cu sediul în Chiang Mai, Thailanda, cu o comunitate mică și diversă de talente din întreaga lume.

Ei sunt o echipă de 10 persoane între 24 și 55 de ani care împărtășesc 6 limbi - engleză, thailandeză, franceză, spaniolă, rusă și dialectul local nordic thailandez.

Toți împărtășesc aceeași convingere în construirea unei aplicații originale și utile și , de asemenea, împărtășesc aceeași etică atunci când își definesc serviciul și își ajută utilizatorii.

Acum 3 ani au început să rescrie prima versiune a SimDif și o numeau „V2”. Este o platformă tehnică ingenioasă capabilă să susțină SimDif 2 și alte proiecte de aceeași natură.

Aici ne aflăm într-un mod mai administrativ ;-)

Simple Different Co., Ltd.
231/4 moo 1, T. Nong Hoy A. Muang
50 140 Chiang Mai, Thailand
Ne puteți trimite un e-mail aici sau direct la help@simple-different.com