Despre Simple Different

Despre Simple Different

Meniul

Comunicat de presa

SimDif 2 este disponibil acum

Misiunea SimDif a fost întotdeauna de a ajuta oamenii să învețe cum să-și creeze un site web funcțional pentru ei înșiși. În 2012, aplicația a devenit prima aplicație de creare de site-uri web pe iOS și Android și de atunci a crescut prin gură în gură.

SimDif 2 se adresează acum pentru acoperire și presa pentru a atrage un public mai larg din întreaga lume și pentru a ajuta mai mulți oameni să creeze site-uri web bune.

SimDif este un proiect de impact social care are ca scop împuternicirea cât mai multor oameni. BabelDif a fost creat pentru a face posibilă traducerea aplicației într-o gamă largă de limbi , iar FairDif a fost creat pentru a oferi un preț corect indexat PPP pentru versiunile Smart și Pro. Există și o versiune gratuită.

De la început, SimDif a abordat lucrurile diferit

Cu o ambiție clară de a educa și ghida utilizatorii să înțeleagă ceea ce face cu adevărat un site web bun. Este o aplicație ușor de utilizat chiar și pentru persoanele care se consideră analfabeți pe computer.

SimDif își schimbă accentul pentru a sublinia ceea ce contează cu adevărat - structura, organizarea și conținutul - arătând oamenilor ce este esențial pentru un site web clar și organizat. SimDif este un serviciu etic , nu un produs conceput pentru a vinde ideea falsă a unui site web.

S-a investit multă energie și resurse în simplificarea și aspectele educaționale ale aplicației și ale serviciului acesteia

După ce am văzut ce poate face SimDif pentru utilizatorii săi, a devenit clar că ar fi un lucru bun să-l facem accesibil tuturor. Exact de aceea, acum 3 ani, am început să regândim și să rescriem întreaga platformă de la zero ” - Yorick Vince, CEO fondator al Simple Different.

Dar ce este de fapt SimDif?

Pictograma aplicației SimDif
Pictograma aplicației SimDif

O aplicație unică de creare a site-urilor web

SimDif este unul dintre puținii creatori de site-uri web cu care este pe deplin funcțional aceleași caracteristici, pe un telefon, computer și tabletă. Acest lucru vă permite să comutați cu ușurință de la un dispozitiv la altul pentru a vă edita și publica site-ul.

SimDif 2 este o aplicație pentru a crea site-uri web complete, toate de pe un telefon fără cunoștințe tehnice.

Creați un site adăugând pagini și blocuri și apoi adăugând conținut. Blocurile fac pagini, paginile fac site-uri.

Cine este pentru?

SimDif este pentru oricine dorește să creeze un site web, fără probleme. Majoritatea utilizatorilor de astăzi sunt proprietari de afaceri mici, profesori, studenți, comunități și cluburi, antreprenori și oameni care vând servicii.

De ce a fost creat?

Simple Different a dezvoltat SimDif 2 pentru a satisface nevoile de creare de site-uri web ale oamenilor de pe tot globul, pentru a ajuta utilizatorii să-și dezvolte prezența pe web și să aibă o platformă pentru a-și gestiona site-ul.

Deja disponibil în 13 limbi, acest serviciu a fost conceput pentru a fi tradus. Datorită BabelDif (un instrument de traducere dezvoltat împreună cu SimDif 2), aplicația și ghidurile sale pot fi traduse în multe limbi diferite, de către propriii utilizatori. Scopul este de a sprijini cât mai multe limbi și culturi, în special pe cele care sunt subreprezentate pe internet .

Cât costã?

Există o versiune gratuită și, pentru prima dată în lume, un preț corect indexat PPP pentru versiunile Smart și Pro. Acest index se numește FairDif și permite calcularea prețului corect pentru fiecare țară.

Găzduirea și ghidurile sunt gratuite pentru toate tipurile de site-uri.

Pentru a verifica caracteristicile și prețul fiecărei versiuni în care vă aflați, puteți accesa aici .

Localizare: pentru a sprijini și promova limbi și culturi

Majoritatea lumii poate acum accesa internetul de pe un telefon

Prea mulți oameni sunt forțați să folosească engleza sau o altă limbă folosită pe scară largă, în special cei din țările în curs de dezvoltare pe internet, deoarece există puține sau zero instrumente online în limba lor maternă. Acesta este motivul pentru care este important să ajungeți la acești utilizatori și să rezolvați această ecuație lingvistică.

Una dintre valorile de bază ale Simple Different este să respecte și să promoveze diversitatea bogată a limbilor și culturilor lumii, înainte de a se gândi la o conversie financiară.

SimDif 2 este conceput pentru a promova limbi și culturi subreprezentate
SimDif 2 este conceput pentru a promova limbi și culturi subreprezentate

O afacere cu impact social real

Viitorul îi sta în mână

Smartphone-ul a revoluționat internetul. Numărul de utilizatori conectați s-a dublat în ultimii 3 ani. 2 miliarde NOI utilizatori de internet din întreaga lume au descoperit web-ul și tot atâtea oameni vor face același lucru în anii următori.

O aplicație gratuită pentru crearea de site-uri web, care funcționează de pe orice dispozitiv mobil, în majoritatea limbilor , este un instrument important de abilitare.

SimDif 2 - Un impact tangibil, în 5 domenii cruciale:

Ajustarea prețului SimDif în întreaga lume

Pentru a crea un preț corect pentru toți, este nevoie de calcularea unui preț diferit pentru fiecare

SimDif a creat un index dedicat, FairDif, pentru a calcula prețul versiunilor sale plătite. Datorită FairDif, prețul SimDif este adaptat costului vieții din fiecare țară. SimDif pare a fi primul serviciu de pe Internet care aplică în mod strict acest tip de prețuri adaptive. SimDif include, de asemenea, o versiune gratuită care este disponibilă pentru toată lumea.

FairDif - Paritatea puterii de cumpărare aplicată
FairDif - Paritatea puterii de cumpărare aplicată

Etica companiei Simple Different

Abordarea „în primul rând utilizatorul”.

O parte din Etica lui Simple Different, compania din spatele SimDif, este să-și ghideze utilizatorii pe măsură ce construiesc site-uri web. SimDif este conceput pentru a încuraja utilizatorii să creeze și să organizeze conținutul pe care cititorii lor ar dori să-l vadă: este, de asemenea, cea mai bună modalitate de a structura un site web pentru Google.

SimDif nu este conceput ca un produs pe care oamenii l-ar cumpăra înainte de a avea șansa de a-l înțelege.

Ce spun oamenii despre SimDif?

Recenzii profesionale:

2021 - https://www.apkmonk.com/posts/simdif-website-builder-app-review/

Având în vedere toate funcțiile pe care le oferă în versiunea gratuită, această aplicație primește un solid 9 din 10. Cea mai bună parte a acestei aplicații este că vă puteți construi/modifica site-urile web de pe mai multe dispozitive fără a fi nevoie să începeți de la zero de fiecare dată când săriți. pe un dispozitiv nou. Vă recomandăm să încercați această aplicație dacă doriți să construiți un site web.”

2019 - https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

„În general, Website Builder pentru Android este o aplicație extrem de bine concepută, care oferă domenii cheie care contează cel mai mult: ușurință în utilizare, flexibilitate, capacitate și extensibilitate”

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

„Aplicația a primit o acceptare pozitivă în rândul utilizatorilor de Android cu mărturii de la fani. Ușurința de utilizare și simplitatea aplicației au câștigat mai multe descărcări și utilizare. Faptul că nu trebuie să angajați o altă persoană pentru a construi un site web pentru dvs. afacerea este visul majorității proprietarilor de afaceri, iar constructorul de site-uri SimDif a făcut visul să devină realitate”

2015 - https://web-builder-app.com/

„În mod evident, SimDif s-a gândit foarte atent la modul în care site-urile web create de utilizatorii lor vor performa de fapt, atât pentru vizitatorii site-ului web, cât și pentru rezultatele motoarelor de căutare. În general, combinația dintre ușurința de utilizare și consistența capacităților sale de a crea site-uri web pe Android, iPhone, iPad și desktopul sunt de neegalat.”

Evaluările și recenziile utilizatorilor din magazinul Google Play:

Stefanie Bollmann

21 noiembrie 2018 - ★★★★★

„M-am uitat în diverse aplicații pentru crearea de site-uri web înainte de a alege să folosesc SimDif și nu am regretat niciodată alegerea mea. Este cel mai bun: ușor de gestionat și actualizat site-ul de pe toate dispozitivele și de a publica într-o clipă. Când nu am putut rezolva singur lucrurile. Am primit ajutor rapid de la o echipă amabilă de servicii pentru clienți. Recomand 100%"

Clive Cooper

19 noiembrie 2018 - ★★★★★

„Având în vedere această aplicație un test drive corect, foarte impresionant. Face exact ceea ce mă așteptam și o face bine. O aplicație foarte intuitivă. Mă văd că merg pentru versiunea pro în cele din urmă, dar deocamdată, versiunea gratuită este în regulă. Ei bine dezvoltatori terminați.”

Danoz Directo

3 noiembrie 2018 - ★★★★★

„Excepțional, ușor de utilizat, precum și cu funcții gratuite, dar voi opta pentru o versiune pro deoarece sunt impresionat.”

Moomin74

28 octombrie 2018 - ★★★★★

„Genitor de site-uri web și aplicație de găzduire excelentă. Este foarte convenabil să poți gestiona totul dintr-o singură aplicație.”

Chidi Edward Nnaji

1 octombrie 2018 - ★★★★★

„SimDif este una dintre cele mai simple moduri de a construi orice tip de site web. Chiar și un începător poate folosi SimDif.”

Pentru Presă

Kitul de presă include:

Comunicat de presă

Descrierea aplicației

Pictograma/sigla SimDif 2

Capturi de ecran pentru Android, iPhone și iPad

Logo-ul companiei Simple Different