Despre Simple Different

Despre Simple Different

Meniul

Simple Different

Compania

Simple Different Co. LTD a fost fondată în 2009. Este o companie autofinanțată cu sediul în Chiang Mai, Thailanda, cu o comunitate mică și diversă de talente din întreaga lume.

Ei sunt o echipă de 10 persoane între 24 și 55 de ani care împărtășesc 6 limbi - engleză, thailandeză, franceză, spaniolă, rusă și dialectul local nordic thailandez.

Toți împărtășesc aceeași convingere în construirea unei aplicații originale și utile și , de asemenea, împărtășesc aceeași etică atunci când își definesc serviciul și își ajută utilizatorii.

Acum 3 ani au început să rescrie prima versiune a SimDif și o numeau „V2”. Este o platformă tehnică ingenioasă capabilă să susțină SimDif 2 și alte proiecte de aceeași natură.

Aici ne aflăm într-un mod mai administrativ ;-)

Simple Different Co., Ltd.
231/4 moo 1, T. Nong Hoy A. Muang
50 140 Chiang Mai, Thailand
Ne puteți trimite un e-mail aici sau direct la help@simple-different.com

Echipa de zi cu zi Simple Diferent
Echipa de zi cu zi Simple Diferent

Familia

Fondatorii sunt francezi și elvețieni. Prietenii, familia și unii dintre dezvoltatori sunt încă acționari ai companiei până în prezent.

Există, de asemenea, mai mulți consilieri și traducători cheie care colaborează în mod regulat cu echipa Simple Different.

În ultimul deceniu, unii dezvoltatori excelenți au făcut parte din aventură. Acei membri ai echipei, împreună cu acționarii, consilierii, consultanții, traducătorii și, cel mai important, utilizatorii, sunt direct responsabili pentru calitățile și valorile pe care SimDif le reprezintă.

În acest timp, ei au dobândit o experiență bogată în crearea și gestionarea unei aplicații pentru crearea de site-uri web.

Cine sunt echipa de bază Simple Different?

Echipa de bază Simple Different

Etica companiei Simple Different

Abordarea „în primul rând utilizatorul”.

O parte din Etica lui Simple Different, compania din spatele SimDif, este să-și ghideze utilizatorii pe măsură ce construiesc site-uri web. SimDif este conceput pentru a încuraja utilizatorii să creeze și să organizeze conținutul pe care cititorii lor ar dori să-l vadă: este, de asemenea, cea mai bună modalitate de a structura un site web pentru Google.

SimDif nu este conceput ca un produs pe care oamenii l-ar cumpăra înainte de a avea șansa de a-l înțelege.