Despre Simple Different

Despre Simple Different

Meniul

Echipa de bază Simple Different

Yorick

Fondator și CEO al Simple Different

Proiectează interfețe grafice cu utilizatorul de mai bine de 30 de ani și are o pasiune pentru a echilibra experiența utilizatorului și designul software cu etica . Își petrece timpul ajutând utilizatorii, învățând despre percepțiile și nevoile acestora și creând modalități de a le oferi o soluție eficientă și transparentă. Yorick crede că SimDif poate deveni o afacere de succes cu impact social și un loc în care oamenii talentați să se exprime fericiți și să se dezvolte în domeniile lor preferate.

A fost odată un terapeut tradițional de masaj thailandez, încă învață despre mindfulness și astăzi și are nevoie cu siguranță de un nou loc pentru Royal Enfield.

Yut

Dezvoltator de aplicații iOS, administrator de server

Yut are un ochi constant asupra mașinilor noastre virtuale și fizice. El a fost un membru crucial și valoros al familiei din 2011.

Mintea sa curios, maniera blândă și inima bună, combinate cu preocuparea pentru experiența utilizatorului, au devenit unul dintre pilonii lui Simple Different. El coordonează acum dezvoltarea SimDif 2.

Lui Yut îi place să încerce lucruri noi în Linux, să testeze aplicații noi, să vizioneze filme, să cânte la chitară și să bea cafea.

Berm

Dezvoltator de aplicații Android și Yorname

Berm s-a alăturat lui Simple Different în 2014. A venit aici profund motivat să îmbunătățească primul generator de site-uri web pe Android. Se știe că este atât foarte ascuțit, cât și cool. Datorită Berm, aplicația Android este acum principalul instrument pentru utilizatorii noștri pentru a-și construi site-urile web.

Principala lui pasiune în afara serviciului este să răspundă curiozității nesfârșite a fiului său.

O

Expert back-end

În spatele unei personalități vesele, O ascunde o minte strălucitoare și un gust clar pentru structură și organizare. S-a alăturat echipei la începutul SImDif2 și contribuția sa la crearea noii platforme a fost neprețuită.

Când nu este la serviciu, este un adept avid al știrilor despre tehnologie și este mândru tată a 3 copii deștepți.

Mai

Cod Angel

Mai este excepțional de curioasă, foarte studiosă și îi place meseria ei. S-a plictisit puțin de dezvoltarea back-end, așa că acum se adâncește și în front-end. Are o dorință profundă de a înțelege și de a scrie un cod mai bun. Ea a părăsit universitatea în urmă cu doar câțiva ani și este deja pe cale să devină un dezvoltator full stack talentat.

Ea și-a cumpărat o mașină nouă și îi place să călătorească prin regiune cât de mult poate.

Fai

Zâna Codului

Această tânără frumoasă învață repede. Întotdeauna dornică să înțeleagă cum funcționează lucrurile, ea a demonstrat o competență reală în multe aspecte diferite ale creării SimDif. Fai este un viitor talent full stack, dar îi pasă și de calitățile grafice ale muncii ei.

Acasă îi place să deseneze și să citească pentru a-și îmbunătăți limba engleză.

Ning

Ofițer administrativ și mama companiei

Ning a fost aici de la începutul anului 2009, făcând conturile, depunând taxele, ajutând la obținerea statutului BOI, a vizelor și a permiselor de muncă. Și la fel de important, Ning îi face pe toți fericiți în momentele dificile.

Când nu ține singură compania împreună, îi place să tricoteze și să brodeze. Ea este, de asemenea, un masaj terapeut respectat.

Stéphane

Experiența utilizatorului și asistență

Stéphane s-a alăturat SimpleDifferent în 2014. La fel ca majoritatea membrilor echipei, este un om cu multe talente. Lucrează în IT de 15 ani și este responsabil de traducerea japoneză și coordonează munca celorlalți traducători. Stéphane este foarte aproape de nevoile utilizatorului, răspunde la linia fierbinte și contribuie activ la concepția viitorului SimDif.

În timpul liber, îi place să joace badminton și este implicat activ în studiul muzicii tradiționale thailandeze.

Paul

Comunicații digitale

Paul a făcut parte din SimDif de două ori, cel mai recent s-a alăturat în 2020. În ultimii 20 de ani, cea mai mare parte a muncii lui a fost în Dezvoltare Web și Comunicații Digitale.

În munca sa, precum și în viața personală, puteți vedea clar motivația lui de a înțelege lumea la fiecare nivel, de la concret la abstract, și de a încerca să ajusteze modul în care gândește și se comportă în consecință.

O minte curios, un mod deschis și riguros de organizare a conceptelor și o înțelegere profundă a eticii SimDif, îl fac un colaborator minunat atunci când vine vorba de proiectarea strategiei noastre comerciale.

Cu propriile sale cuvinte: „Traiul în Thailanda mi-a dat atât de multe: limbă, muzică, prieteni, o nouă perspectivă... Iubire mai presus de toate... și am fost binecuvântat de o familie iubitoare, acasă, în Marea Britanie. Sunt cel mai recunoscător.”

Anton

Consultant juridic și asistență utilizatorilor

Anton este implicat ca traducător rusă din 2014 și s-a alăturat SimDif în 2020. Anton ajută utilizatorii cu întrebările lor și lucrează la traduceri și la comunicare importantă cu terți.
Anton are o pregătire juridică și îi place să învețe noi abilități. El este, de asemenea, un pasionat de sport, cu interese de la biliard și tenis de masă până la antrenamente cu skateboard și sală... și mâncare thailandeză ;-)

Etica companiei Simple Different

Abordarea „în primul rând utilizatorul”.

O parte din Etica lui Simple Different, compania din spatele SimDif, este să-și ghideze utilizatorii pe măsură ce construiesc site-uri web. SimDif este conceput pentru a încuraja utilizatorii să creeze și să organizeze conținutul pe care cititorii lor ar dori să-l vadă: este, de asemenea, cea mai bună modalitate de a structura un site web pentru Google.

SimDif nu este conceput ca un produs pe care oamenii l-ar cumpăra înainte de a avea șansa de a-l înțelege.

Dar ce este de fapt SimDif?

Pictograma aplicației SimDif
Pictograma aplicației SimDif

O aplicație unică de creare a site-urilor web

SimDif este unul dintre puținii creatori de site-uri web cu care este pe deplin funcțional aceleași caracteristici, pe un telefon, computer și tabletă. Acest lucru vă permite să comutați cu ușurință de la un dispozitiv la altul pentru a vă edita și publica site-ul.

SimDif 2 este o aplicație pentru a crea site-uri web complete, toate de pe un telefon fără cunoștințe tehnice.

Creați un site adăugând pagini și blocuri și apoi adăugând conținut. Blocurile fac pagini, paginile fac site-uri.

Cine este pentru?

SimDif este pentru oricine dorește să creeze un site web, fără probleme. Majoritatea utilizatorilor de astăzi sunt proprietari de afaceri mici, profesori, studenți, comunități și cluburi, antreprenori și oameni care vând servicii.

De ce a fost creat?

Simple Different a dezvoltat SimDif 2 pentru a satisface nevoile de creare de site-uri web ale oamenilor de pe tot globul, pentru a ajuta utilizatorii să-și dezvolte prezența pe web și să aibă o platformă pentru a-și gestiona site-ul.

Deja disponibil în 13 limbi, acest serviciu a fost conceput pentru a fi tradus. Datorită BabelDif (un instrument de traducere dezvoltat împreună cu SimDif 2), aplicația și ghidurile sale pot fi traduse în multe limbi diferite, de către propriii utilizatori. Scopul este de a sprijini cât mai multe limbi și culturi, în special pe cele care sunt subreprezentate pe internet .

Cât costã?

Există o versiune gratuită și, pentru prima dată în lume, un preț corect indexat PPP pentru versiunile Smart și Pro. Acest index se numește FairDif și permite calcularea prețului corect pentru fiecare țară.

Găzduirea și ghidurile sunt gratuite pentru toate tipurile de site-uri.

Pentru a verifica caracteristicile și prețul fiecărei versiuni în care vă aflați, puteți accesa aici .