Despre Simple Different

Despre Simple Different

Meniul

Pentru Presă

Kitul de presă include:

Comunicat de presă

Descrierea aplicației

Pictograma/sigla SimDif 2

Capturi de ecran pentru Android, iPhone și iPad

Logo-ul companiei Simple Different

Comunicat de presa

SimDif 2 este disponibil acum

Misiunea SimDif a fost întotdeauna de a ajuta oamenii să învețe cum să-și creeze un site web funcțional pentru ei înșiși. În 2012, aplicația a devenit prima aplicație de creare de site-uri web pe iOS și Android și de atunci a crescut prin gură în gură.

SimDif 2 se adresează acum pentru acoperire și presa pentru a atrage un public mai larg din întreaga lume și pentru a ajuta mai mulți oameni să creeze site-uri web bune.

SimDif este un proiect de impact social care are ca scop împuternicirea cât mai multor oameni. BabelDif a fost creat pentru a face posibilă traducerea aplicației într-o gamă largă de limbi , iar FairDif a fost creat pentru a oferi un preț corect indexat PPP pentru versiunile Smart și Pro. Există și o versiune gratuită.

Dar ce este de fapt SimDif?

Pictograma aplicației SimDif
Pictograma aplicației SimDif

O aplicație unică de creare a site-urilor web

SimDif este unul dintre puținii creatori de site-uri web cu care este pe deplin funcțional aceleași caracteristici, pe un telefon, computer și tabletă. Acest lucru vă permite să comutați cu ușurință de la un dispozitiv la altul pentru a vă edita și publica site-ul.

SimDif 2 este o aplicație pentru a crea site-uri web complete, toate de pe un telefon fără cunoștințe tehnice.

Creați un site adăugând pagini și blocuri și apoi adăugând conținut. Blocurile fac pagini, paginile fac site-uri.

Cine este pentru?

SimDif este pentru oricine dorește să creeze un site web, fără probleme. Majoritatea utilizatorilor de astăzi sunt proprietari de afaceri mici, profesori, studenți, comunități și cluburi, antreprenori și oameni care vând servicii.

De ce a fost creat?

Simple Different a dezvoltat SimDif 2 pentru a satisface nevoile de creare de site-uri web ale oamenilor de pe tot globul, pentru a ajuta utilizatorii să-și dezvolte prezența pe web și să aibă o platformă pentru a-și gestiona site-ul.

Deja disponibil în 13 limbi, acest serviciu a fost conceput pentru a fi tradus. Datorită BabelDif (un instrument de traducere dezvoltat împreună cu SimDif 2), aplicația și ghidurile sale pot fi traduse în multe limbi diferite, de către propriii utilizatori. Scopul este de a sprijini cât mai multe limbi și culturi, în special pe cele care sunt subreprezentate pe internet .

Cât costã?

Există o versiune gratuită și, pentru prima dată în lume, un preț corect indexat PPP pentru versiunile Smart și Pro. Acest index se numește FairDif și permite calcularea prețului corect pentru fiecare țară.

Găzduirea și ghidurile sunt gratuite pentru toate tipurile de site-uri.

Pentru a verifica caracteristicile și prețul fiecărei versiuni în care vă aflați, puteți accesa aici .