Despre Simple Different

Despre Simple Different

Meniul

Localizare: pentru a sprijini și promova limbi și culturi

Majoritatea lumii poate acum accesa internetul de pe un telefon

Prea mulți oameni sunt forțați să folosească engleza sau o altă limbă folosită pe scară largă, în special cei din țările în curs de dezvoltare pe internet, deoarece există puține sau zero instrumente online în limba lor maternă. Acesta este motivul pentru care este important să ajungeți la acești utilizatori și să rezolvați această ecuație lingvistică.

Una dintre valorile de bază ale Simple Different este să respecte și să promoveze diversitatea bogată a limbilor și culturilor lumii, înainte de a se gândi la o conversie financiară.

SimDif 2 este conceput pentru a promova limbi și culturi subreprezentate
SimDif 2 este conceput pentru a promova limbi și culturi subreprezentate

Limba ta maternă

BabelDif este un instrument din interiorul SimDif 2 care permite utilizatorilor să traducă aplicația în propria limbă. Este încorporat în nucleul aplicației, oferind utilizatorilor o platformă pentru a contribui și a localiza aplicația direct, singuri.

BabelDif este deja bine avansat. În următorii 3 ani, va putea facilita traducerea aplicației în peste 100 de limbi. BabelDif a fost inspirat de Babel Fish a lui Douglas Adams .:-)

Este important să le oferim utilizatorilor posibilitatea de a înțelege și controla mai bine instrumentul pe care îl folosesc pentru a-și construi propria prezență pe web.

FairDif susține în continuare această inițiativă oferind un indice de preț echitabil pentru fiecare țară:

Ajustarea prețului SimDif în întreaga lume

Pentru a crea un preț corect pentru toți, este nevoie de calcularea unui preț diferit pentru fiecare

SimDif a creat un index dedicat, FairDif, pentru a calcula prețul versiunilor sale plătite. Datorită FairDif, prețul SimDif este adaptat costului vieții din fiecare țară. SimDif pare a fi primul serviciu de pe Internet care aplică în mod strict acest tip de prețuri adaptive. SimDif include, de asemenea, o versiune gratuită care este disponibilă pentru toată lumea.

FairDif - Paritatea puterii de cumpărare aplicată
FairDif - Paritatea puterii de cumpărare aplicată

O afacere cu impact social real

Viitorul îi sta în mână

Smartphone-ul a revoluționat internetul. Numărul de utilizatori conectați s-a dublat în ultimii 3 ani. 2 miliarde NOI utilizatori de internet din întreaga lume au descoperit web-ul și tot atâtea oameni vor face același lucru în anii următori.

O aplicație gratuită pentru crearea de site-uri web, care funcționează de pe orice dispozitiv mobil, în majoritatea limbilor , este un instrument important de abilitare.

SimDif 2 - Un impact tangibil, în 5 domenii cruciale: