Despre Simple Different

Despre Simple Different

Meniul

O afacere cu impact social real

Viitorul îi sta în mână

Smartphone-ul a revoluționat internetul. Numărul de utilizatori conectați s-a dublat în ultimii 3 ani. 2 miliarde NOI utilizatori de internet din întreaga lume au descoperit web-ul și tot atâtea oameni vor face același lucru în anii următori.

O aplicație gratuită pentru crearea de site-uri web, care funcționează de pe orice dispozitiv mobil, în majoritatea limbilor , este un instrument important de abilitare.

SimDif 2 - Un impact tangibil, în 5 domenii cruciale:

Crestere economica

Fiecare afacere are nevoie de propria ei prezență pe web.

SimDif 2 este conceput pentru a ajuta în mod activ utilizatorii să fie vizibili pe Google și să-i ghideze să prezinte clar conținutul site-ului lor. Nu vorbim de o pagină de pe o rețea de socializare precum Facebook sau instagram, ..., ci de un spațiu pe care fiecare îl poate controla și organiza așa cum crede de cuviință.

Educație digitală

SimDif este atât de simplu încât unele școli îl folosesc ca o modalitate prin care elevii își prezintă lucrările.

Este ca un joc. Profesorii pot oferi studenților ocazia de a înțelege cum este selectat, formatat și organizat conținutul online pentru un anumit public.

SimDif este un instrument ușor, accesibil și modern pentru a ajuta studenții să devină utilizatori web mai inteligenți și mai siguri.

Libertate de exprimare

Cea mai grea parte a exprimării unei idei noi este să găsești sprijinul potrivit.

SimDif oferă aplicații gratuite pe iOS și Android, precum și o versiune online. Aceasta înseamnă că oricine poate crea și gestiona un site web cu telefonul, tableta sau computerul său de oriunde în lume. SimDif găzduiește în siguranță site-urile și conținutul utilizatorilor săi pe servere de înaltă calitate din Franța, conform reglementărilor europene.

SimDif nu acceptă escrocherii, spam, viruși, pornografie, droguri ilegale sau conținut instigator la ură sau defăimător.

Diversitatea culturală

Mii de limbi și culturi sunt subreprezentate pe web.

Un instrument de abilitare ar trebui să fie deschis localizării, permițând oamenilor să-l adapteze și să îl partajeze în comunitățile lor.

SimDif este conceput pentru a fi tradus în sute de limbi, de către proprii utilizatori.

Împuternicirea comunității

Ajutați oamenii să se organizeze online fără cunoștințe tehnice.

Sprijinirea proiectelor comunitare precum sport, hobby-uri, susținere a drepturilor, știri locale și evenimente artistice.

Localizare: pentru a sprijini și promova limbi și culturi

Majoritatea lumii poate acum accesa internetul de pe un telefon

Prea mulți oameni sunt forțați să folosească engleza sau o altă limbă folosită pe scară largă, în special cei din țările în curs de dezvoltare pe internet, deoarece există puține sau zero instrumente online în limba lor maternă. Acesta este motivul pentru care este important să ajungeți la acești utilizatori și să rezolvați această ecuație lingvistică.

Una dintre valorile de bază ale Simple Different este să respecte și să promoveze diversitatea bogată a limbilor și culturilor lumii, înainte de a se gândi la o conversie financiară.

SimDif 2 este conceput pentru a promova limbi și culturi subreprezentate
SimDif 2 este conceput pentru a promova limbi și culturi subreprezentate

Etica companiei Simple Different

Abordarea „în primul rând utilizatorul”.

O parte din Etica lui Simple Different, compania din spatele SimDif, este să-și ghideze utilizatorii pe măsură ce construiesc site-uri web. SimDif este conceput pentru a încuraja utilizatorii să creeze și să organizeze conținutul pe care cititorii lor ar dori să-l vadă: este, de asemenea, cea mai bună modalitate de a structura un site web pentru Google.

SimDif nu este conceput ca un produs pe care oamenii l-ar cumpăra înainte de a avea șansa de a-l înțelege.